• Gecertificeerd
  • EN-ISO 3834-2
  • EN 1090-1 EXC 3
  • sinds 2017
  • Passie voor lassen

Nieuws

Vacature constructiewerker / lasser

Op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar bevlogen mensen die het vak al beheersen of nog volop in ontwikkeling zijn. RS Welding bied je een prettige en sociale werkomgeving waarin je, je volop kan ontwikkelen. Het werkpallet is breed en je doet alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig of in samenwerking met de meer ervaren collega’s.

Op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar bevlogen mensen die het vak al beheersen of nog volop in ontwikkeling zijn.

RS Welding bied je een prettige en sociale werkomgeving waarin je, je volop kan ontwikkelen. Het werkpallet is breed en je doet alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig of in samenwerking met de meer ervaren collega’s. Als je dit nog niet had dan doe je hier een brede kennis en ervaring op in de metaaltechniek.

Bij RS Welding ben je veelal van begin tot einde bij je klus betrokken, je begint vanaf tekening/schets, te zagen, snijden, boren en vervolgens stel je deze onderdelen samen, las je het product af en werkt je het product af.


E-mailadres