• Gecertificeerd
  • EN-ISO 3834-2
  • EN 1090-1 EXC 3
  • sinds 2017
  • Passie voor lassen

Over ons

Lasbedrijf Franeker

Maximale kwaliteit en optimale service en betrokkenheid. Zo laat lasbedrijf RS Welding zich het beste typeren. Vanuit onze hoofdvestiging in Franeker en  nevenvestigingen in Beilen en Berlikum verzorgen we al vele decennia laswerk, lassamenstellingen en tank- en apparatenbouw, offshore en infra structuur. Dat doen we voor diverse en zeer uiteenlopende branches en industrieën. 

Bevlogen en ervaren

Aan de basis van het succes van RS Welding staat een hecht team van gecertificeerde bouwers, lasspecialisten en meesterlassers. Stuk voor stuk zijn het bevlogen en zeer ervaren vakmensen, die ogenschijnlijk moeiteloos alle voorkomende metaalsoorten bewerken en lassen. Die kennis en ervaring worden bij RS Welding gekoppeld aan een platte organisatiestructuur met rechtstreeks contact tussen projectleiders en lassers. Met deze korte lijnen kan RS Welding zich altijd flexibel organiseren om zo zelfs de grootste en meest specialistische opdrachten tot een goed einde te brengen. En dat alles binnen het budget en de planning. 

De menselijke maat (hostmanship)

Toch is voor de directie van RS Welding alleen kwaliteit, kennis en ervaring niet voldoende. ‘Wat wij vooral belangrijk vinden is hoe we hier omgaan met elkaar. Dat geldt voor onze medewerkers onderling, maar ook voor onze contacten met opdrachtgevers. Onze medewerkers moeten met een fijn gevoel naar hun werk komen. Net zoals opdrachtgevers zich hier thuis moeten voelen. Dat kan alleen als je oog hebt voor de menselijke maat. Misschien is dat wel onze grootste kracht!’
Grote productiefaciliteit 20 x 70 mter
Grote constructies
Grote productiefaciliteit voor staalconstructies
Produceren van grote staalconstructie delen
Grote constructies
Groot constructiewerk onder keur